Hotel Rubenshof

Amerikalei 115-117, 2000 Antwerpen - toon op plattegrond

Hotel Rubenshof Eén-ster hotel in een voormalige kardinaalsresidentie uit 1890.

Het Rubenshof is een 1-ster hotel met 22 kamers en is gevestigd in een voormalige kardinaals-residentie uit 1890. Omstreeks 1910 werd hier een gedeelte in art nouveaustijl aangebouwd.

Het Rubenshof heeft een nog bijna geheel orginele chinoiserie en art nouveau ontbijtkamer uit 1910 met prachtig houtsnijwerk en gebrandschilderde ramen.

Hotel Rubenshof is gelegen aan de Amerikalei in 't Zuid met zijn mix van theaters, galeries, boetieks en uitgaansgelegenheden, op enkele minuten loopafstand van het Museum voor Schone Kunsten, het Museum voor Hedendaagse Kunst en het Fotografiemuseum. Het Rubenshuis, de Grote Markt, de Kathedraal, de Vogeltjesmarkt, de Schelde, en bijna alle andere bezienswaardigheden zijn eenvoudig te voet te bereiken. Daarnaast zijn er ook goede tramverbindingen met o.a. het Centraal Station en de Grote Markt.

Het Rubenshof is gevestigd in een oud gebouw, met als gevolg dat de kamers niet allemaal even groot zijn. Er zijn kleine en grote kamers. De kamers zijn eenvoudig en smaakvol ingericht. Een aantal kamers heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn ook kamers met alleen een wastafel, en gemeenschappelijke douche en toilet op de gang.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

rubenshof1.jpg rubenshof2.jpg rubenshof3.jpg rubenshof4.jpg

 

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen