Ramada Plaza Antwerp

Desguinlei 94, 2018 Antwerpen - toon op plattegrond

Ramada Plaza Antwerp Het Ramada Plaza Hotel (v/h Corinthia) is makkelijk bereikbaar per auto. De tram naar het centrum stopt om de hoek. Prachtig restaurant.

Het Ramada Plaza Hotel biedt u dé ideale combinatie van onvervalste klasse en Antwerpse gastvrijheid! U wordt verwelkomd in een stijlvolle lobby die design en gezelligheid moeiteloos combineert. Het gloednieuwe restaurant, mét showkeuken, straalt luxe en charme uit en biedt u een rustgevende blik op het Hertoghe Park. Als het weer het toelaat, dekken wij graag de tafels op het aangrenzende terras.

Het hotel is makkelijk bereikbaar met de wagen die u voor een prikje parkeert in onze ondergrondse parking. De tram zit om de hoek en brengt u in een oogwenk naar het historische centrum. Wilt u liever met eigen wagen de stad in? Vanaf het hotel volgt u de “Singel” en in vijf minuutjes bent u op het “Zuid”, dé trendy buurt van de stad, aan de Schelde! Het is er makkelijk parkeren en u wandelt zo de oude stad binnen via gezellige straatjes met antiekwinkeltjes. Kortom: het Ramada Plaza Hotel is uw ideale uitvalsbasis voor een welverdiend verblijf in Antwerpen!

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

corinthia.jpg corinthia2.jpg corinthia3.jpg  

 

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen