Molenaars Droom B&B

Molenstraat 35, 2018 Antwerpen - toon op plattegrond

Molenaars Droom B&B Bed & Breakfast in een negentiende-eeuws herenhuis, gelegen bij het historische centrum van Antwerpen in een rustige residentiële buurt.

Bed and Breakfast Molenaars droom is een droom van een Bed and Breakfast. Het negentiende-eeuwse herenhuis is gelegen bij het historische centrum van Antwerpen in een rustige residentiële buurt. Het is er heerlijk vertoeven. De kamers zijn ruim en hebben veel licht en zijn allen rookvrij. Ze hebben ieder hun eigen badkamer.

Kamers
Gelijkvloers: De patio kamer: "en suite" slaapkamer met tweepersoonsbed, comfortabele leefruimte met sofabed, eetruimte in erker, privé-badkamer en WC, patio.
Eerste verdiep: De balkon kamer: "en suite" slaapkamer met tweepersoonsbed en éénpersoonsbed, privé-badkamer en WC, leefruimte met sofabed, ontbijthoek.
Tweede verdiep: De loft kamer: "en suite" slaapkamer met tweepersoonsbed, privé-badkamer en WC, ontbijtruimte en zitruimte met twee éénpersoonsbedden.

TV en telefoon in iedere kamer. Alle kamers hebben een koelkastje, koffiezetapparaat, servies en bestek. Een heerlijk ontbijt wordt klaargezet in de koelkast.

Gastvrouw: Greta Stevens

Reserveren: http://www.bedandbreakfastdream.com/

 

Foto's

molenaars1.jpg molenaars2.jpg molenaars3.jpg molenaars4.jpg

 

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen