Banks Hotel

Steenhouwersvest 55, 2000 Antwerpen - toon op plattegrond

Banks Hotel Trendy hotel, gelegen in de modewijk, vlakbij de Groenplaats.

Ligging
Dit hotel heeft haar deuren geopend in 2008. Het is gelegen om de hoek van de Kammenstraat en de Nationalestraat, het hart van de Antwerpse modewijk.

Kamers
Verschillende kamertypes, van de compacte economy kamer tot suites op de bovenste verdiepingen. Alle kamers hebben een eigen douche en/of bad, toilet, TV, en telefoon. De meeste kamers hebben een (klein) balkon. Een aantal kamers kijken uit op de kathedraal.

Faciliteiten
Het hotel biedt designkamers met luxe beddengoed en gratis drankjes en tapas in de Lazy Lounge en het Daytime Café. Elke ochtend wordt een gezond ontbijt verzorgd met onder andere brood, gekookte eieren, vers fruit en yoghurt. En bij aankomst treft u in uw kamer een gratis fles mineraalwater aan. Gratis wifi in het gehele hotel.


Bereikbaarheid
Hotel Banks ligt aan de Steenhouwersvest, vlakbij de Groenplaats, te bereiken met de tram vanaf het Centraal Station. Het hotel beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, maar er kan aan de Scheldekaaien geparkeerd worden, of in de parkeergarage onder de Groenplaats.

Waarom
De kamers zijn misschien wat klein, maar de ligging maakt alles goed. Een hotel voor de liefhebbers van praktisch design.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

banks1.jpg banks2.jpg banks3.jpg banks4.jpg

 

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen