Hotel Astoria

Korte Herentalsestraat 5-13, 2018 Antwerpen - toon op plattegrond

Hotel Astoria Het Hotel Astoria is gelegen bij het stadspark. Eigen ondergrondse parking. Ruime verzorgde kamers.

Het Hotel Astoria, gelegen bij het stadspark, is de ideale lokatie om uw ontdekkingsreis van deze mooie stad te beginnen. Antwerpen is de stad van diamanten, Rubens, Plantin, winkelen, restaurants en cafés. Parkeer uw wagen in onze ondergrondse parking. Onze smaakvol ingerichte kamers bieden al het moderne comfort om u een ontspannen verblijf te bieden. In ons zuster hotel Carlton, net om het hoekje, kan je proeven van de typisch Belgische bieren in de bar en genieten van een uitstekende Frans-Belgische keuken in het restaurant Quinten. Mis vooral hun 'Diner Musical à la carte' met live pianomuziek op zaterdagavond niet en de 'Intermezzo Brunch' met live klassieke muziek op zondagmiddag. Hun seminarie en banketzalen zijn beschikbaar tot 100 personen en kunnen gecombineerd worden met activiteiten in en rond Antwerpen.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

tulipinnastoria.jpg tulipinnastoria2.jpg tulipinnastoria3.jpg tulipinnastoria4.jpg

 

 

Reacties

Hotel Astoria is een centraal gelegen hotel. 10 minuten lopen en je bent in de stad! Vanuit Antwerpen centraal is het redelijk makkelijk te vinden. Wij kwam aan in het hotel en werken netjes behandeld. Meer spontaniteit van de receptiedames had wel op z`n plaats geweest. Behalve dat was de kamer netjes en schoon. Alleen 1 opmerking over de kamer. De kamer beschikte over een verwarming/airco apparaat, maar op het moment dat wij de verwarming aandeden blies het apparaat alleen maar stof uit en dat kan heel vervelend zijn voor iemand die daar allergisch voor is. Het ontbijt was voor een 3 sterrenhotel best varierend. Voor ieder wat wils. Wij hebben elke ochtend heerlijk ontbeten. Ik zou dit hotel wel aanbevelen.
Jong stelletje, 02/01/2009 13:28

Ik was aan het opzoeken voor een goedkoop hotel in Antwerpen omdat ik met mijn vriend een weekendje weg wil gaan en aangezien we nog studenten zijn is zo goedkoop mogelijk het beste. Ik kwam uit op Hotel Astoria maar op 1 site kwam ik uit op de prijs van 59 eur voor een tweepersoonskamer met ontbijt en op een andere site kwam ik uit op 81,50 euro. Welke prijs is nu de juiste? Groetjes
Linsey Tiri, 05/07/2009 20:49

Beide prijzen kunnen juist zijn. In de praktijk kan er veel verschil zitten in de prijzen van diverse aanbieders.
redactie, 05/07/2009 23:15

 

Plaats een reactie

Het is momenteel niet mogelijk om te reageren.

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen