Novotel Antwerpen Noord

Luithagen - Haven 6, 2030 Antwerpen - toon op plattegrond

Novotel Antwerpen Noord Hotel met grote tuin en buitenzwembad, tennisterrein, restaurant, bar en terras. Buiten het centrum, maar uitstekend bereikbaar per auto.

Ligging
Het Novotel Antwerpen is gelegen tussen het stadscentrum en de haven, op 7 km van het centrum van Antwerpen. In het gezellige centrum van de stad vindt je vele winkels, restaurants, bars en allerlei culturele bezienswaardigheden zoals het beroemde Rubenshuis en de Meir.

Kamers
De comfortabele en ruime kamers bieden de kwaliteit die u van Novotel verwacht. De kamers, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, beschikken over airconditioning, kabeltelevisie en internet. De Superiorkamers combineren een moderne inrichting, ergonomisch comfort en hoogwaardige faciliteiten: airconditioning, draadloos internet en minibar.

Faciliteiten
Bij Novotel Antwerpen kunt u 24 uur per dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. U heeft de keuze uit gebalanceerde menu's of één van de à la carte gerechten. De bar is een prima plek om te genieten van een lekker drankje. Ook heeft het hotel een terras, tennisbaan en een zwembad.

Bereikbaarheid
Wanneer u met het openbaar vervoer reist kunt u vanaf Centraal Station bus 31 nemen richting CMB. U stapt vervolgens uit bij de halte Ahlers Kaai 192.
Indien u met de auto komt en arriveert in Antwerpen slaat u rechtsaf naar Breda, bij knooppunt Antwerpen Noord gaat u richting Bergen op Zoom, afslag 16 (Ekeren), houdt rechts aan, vervolgens gaat u rechtsaf bij eerste verkeerslichten. Gratis parkeergelegenheid.

Waarom
De kwaliteit die u van Novotel verwacht.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

novotel4.jpg novotel3.jpg novotel2.jpg novotel1.jpg

 

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen