Radisson BLU Astrid Hotel Antwerp

Koningin Astridplein 7, 2018 Antwerpen - toon op plattegrond

Radisson BLU Astrid Hotel Antwerp Het moderne Radisson BLU Astrid Antwerp (4-sterren) ligt aan het Koningin Astrid Plein, tegenover het Centraal Station en de dierentuin. De winkelstraten De Keyserlei en de Meir zijn vlakbij.

Ligging
Het 4-sterren Radisson BLU Astrid Antwerp (voorheen Park Plaza Astrid Hotel en Radisson SAS Astrid Antwerp) ligt aan het recent gerenoveerde Koningin Astrid Plein, tegenover het Centraal Station en de dierentuin. De diamantbuurt van Antwerpen en de winkelstraten De Keyserlei en de Meir liggen om de hoek.

Kamers
Het hotel is ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves. Het hotel beschikt over 228 kamers, waaronder Executive Rooms en suites. De kamers beschikken over een bad en douche, kluisje, minibar, telefoon, televisie, draadloos internet en aansluitingen voor computer en fax. Alle kamers hebben airconditioning.

Faciliteiten
In het hotel vindt u een ontbijtzaal, een restaurant en een bar. Het Radisson Astrid Antwerp beschikt tevens over uitgebreide fitnessfaciliteiten, met een zwembad, een sauna en stoombad, een massageruimte en zonnebanken (niet inbegrepen).

Bereikbaarheid
Tegenover het station. Het hotel beschikt over 130 overdekte parkeerplaatsen (16 euro per nacht).

Waarom
Het Radisson BLU Astrid Antwerp Hotel is een goede keuze als u wilt overnachten in een centraal gelegen hotel, en gesteld bent op luxe en comfort.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

parkplazaastrid4.jpg parkplazaastrid3.jpg parkplazaastrid2.jpg parkplazaastrid1.jpg

 

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen