Bocca d'Oro

Vlaamse Kaai 65, 2000 Antwerpen - toon op plattegrond

Bocca d'Oro Italiaans restaurant aan de Vlaamse Kaai op 't Zuid. Bocca d'Oro betekent de 'gouden mond'.

De kaart van Bocca d'Oro biedt zowel klassieke Italiaans-Franse gerechten als culinaire experimenten, zoals Rognoni trifolati alla Fellini (geflambeerde kalfsniertjes), Ossobuco alla Milanese (kalfsschenkel), Ris de veau aux truffes noires (kalfszwezerik met zwarte truffels), maar ook diverse tournedos, lam en ribstuk.

De visliefhebbers komen aan hun trekken met o.a. Trancio di pesce spada al Salmoriglia (gegrilde zwaardvis in kruidensaus) en Roulade de sole et scampis sauce safran (roulade van zeetong en scampi's in safraansaus).

Meer info: http://www.bocca-doro.be/

 

Reacties

wel ik ben zeer aangenaam verrast geweest toen ik er ben gaan eten! prijskwaliteit enorm goed meegevallen! je krijgt eten op je bord om van te smullen! de wijnen zijn ook heel betaalbaar en lekker,kortom een zaak om nog dikwijls te bezoeken!
m. mertens, 22/11/2009 01:38

Hallo iedereen, zaterdag 12 juli om 19:05, werd ik uitgenodigd op een verjaardag te Antwerpen, restaurant Bocca d'oro, een reservering voor 15 personen! Erger nog, alle genodigden waren vrienden van de familie, met uitzondering van een persoon uit Brussel! De persoon die verantwoordelijk is voor het restaurant die dag en het team, samengesteld uit uitsluitend studenten, waren niet correct: de houding en mentaliteit van het team, klantonvriendelijk. Een van de gasten bestelde als aperitief een Campari. Een van de studenten kwam een Campari Orange brengen waarop de gast reageerde dat hij een normale eenvoudige Campari wou. Kreeg deze gast een Campari die zoet was aangelengd, terwijl een deze normaal bitter zou moeten smaken. Twee andere hadden hiervan ook geproefd en bevestigd dat hier iets niet klopte.Hierna werd de verantwoordelijke erbij geroepen en kwam terug met dezelfde campari om te zeggen dat hij goed was, zonder te proeven! Later bestelden een paar vrienden een rundvleestartaar: na het zien en proeven hebben we gemerkt dat deze absoluut niet vers was. Ook alle andere gasten waren unaniem van dezelfde menig dat dit niet vers was. Eveneens hier gaat de verantwoordelijke in discussie met ons en bleef beweren dat de tartaar vers en goed bereid was, terwijl deze er grauw uitzag en rook naar verdorven vlees. Ook bij de simpele vraag om een foto te nemen van de ganse tafel wordt er een hele cinema gehouden, terwijl het nogal vrij simpel is om op een knopje te duwen. De slechte service, slechte gastheren, slechte sfeer voor een boeking van 15 mensen in een restaurant in het centrum van Antwerpen, is beschamend, en persoonlijker de bevoegde verantwoordelijke moet de klant als koning beschouwen, helaas was de manager hier koning. Ten slotte, raad ik iedereen aan om naar Bocca d'Oro te gaan als je samen met je ganse familie en/ of vrienden wil genieten van een slechte bediening en bedorven eten om vervolgens behandeld te worden als debielen. Bedroevend.
Veronique vn Bogeart, 13/07/2014 13:45

 

Plaats een reactie

Het is momenteel niet mogelijk om te reageren.

 

Naar Antwerpen...
...met de trein

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...met de auto

Met de auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen

Naar Antwerpen...
...parkeren

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Naar Antwerpen...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Antwerpen

Openbaar vervoer in Antwerpen